Wij zoeken partners

Word onze partner bij renovatie- en nieuwbouwprojecten

Propaan combineert veiligheid en gebruiksgemak met financieel voordeel. Overal in België. Om ervoor te zorgen dat nog meer mensen van de voordelen van propaan kunnen genieten, zoeken wij partners (bouwbedrijven, installateurs van verwarming en sanitair, architecten, enzovoort) om samen te werken bij renovatie- en nieuwbouwprojecten.

Als partner van Sungas geniet u van drie belangrijke voordelen. Lees verder om ze te ontdekken!

 

Waarom samenwerken?

 

Waarom samenwerken met Sungas?

Als partner van Sungas geniet u de volgende voordelen:

  • U krijgt een provisie per nieuwe klant;
  • U profiteert van onze kennis en ervaring van propaaninstallaties;
  • U bent verzekerd van goede, snelle en persoonlijke communicatie.

 

Hoe werkt het?

Hoe werkt een partnerschap met Sungas?

Dankzij de samenwerking breidt u uw aanbod uit dat u richting uw klanten kan presenteren. Tegelijkertijd zetten we gezamenlijk Sungas op de kaart als dé installateur van propaangastanks in België. Op die manier kunnen we nog meer mensen laten profiteren van de voordelen van propaan!

Wij gaan altijd samenwerkingen aan voor de lange termijn. Alleen op die manier kunnen we duurzaam werken aan projecten. We gaan alléén een samenwerking aan als wij geloven dat er ook voor u een voordeel te behalen valt. Het is immers zo dat wij alleen met tevreden partners iets moois kunnen opbouwen.

Wij zien het als onze missie om België over te laten stappen van vervuilende stooktechnieken als mazout naar meer milieuvriendelijke alternatieven als propaangas. Is dit een missie waarin u zich kan vinden? Dan kijken we graag samen met u hoe we een partnerschap kunnen uitbouwen en onderhouden.

Wij kijken ernaar uit om van u te horen

Wordt u onze nieuwe partner?

Neem contact met ons op